Suppliers

No supplier

  • Banner

Latest posts

FARMA BIAŁKA PŁYNNE BIAŁKO JAJ 500g

FAR/BIAJAJ/05//
zł12.99
Tax included
Quantity

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ to najwyższej jakości pasteryzowane białko jaj kurzych klasy A (chów ściółkowy). Przygotowane do spożycia w kilogramowej butelce. 100% naturalny skład bez dodatków, barwników i konserwantów. Najlepiej wchłanialne, niemal wolne od tłuszczy i węglowodanów.

Jedna butelka produktu to 32 białka ze świeżych jaj. Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia - nawet do 6 miesięcy. Po otwarciu należy przechowywać je w lodówce.

Według restrykcyjnych norm producenta określonych na etykiecie białko należy zużyć w ciągu 48h (norma ustalona na wypadek niewłaściwych zachowań konsumenckich takich jak przetrzymywanie butelki przez dłuższy czas poza lodówką lub spożywanie produktu bezpośrednio z butelki). Produkt Farmy Białka jako JEDYNY W POLSCE został przebadany przez Państwową Inspekcję Sanitarną (SANEPID), która określiła, że jest w pełni zdatny do spożycia do 7 dni po otwarciu.

Tabela składu:

Wielkość opakowania: 500 g
Wielkość porcji: 30 g
Ilość porcji w opakowaniu: 16
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 241 kJ/ 58 kcal
Tłuszcze 0,8 g
w tym nasycone <0,27 g
Węglowodany 1,2 g
w tym cukry 1,2 g
Białko 10,3 g
Sól 0,41 g

% RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

 

Składniki:

100% pasteryzowane białko z kurzych jaj w płynie.


Sposób uzycia:

Wstrząsnąć przed użyciem. 30g płynnego białka odpowiada 1 białku jaja kurzego średniej klasy wagowej. Produkt można spożywać po obróbce termicznej lub na surowo.

Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji nasze płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia aż do 6 miesięcy (data i nr partii na butelce, pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte).

Przechowywanie:

Dzięki płynnym białkom jaj Farma Białka możesz bardzo łatwo dodać do swojej diety białko wysokiej wartości biologicznej, łatwo wchłanialne niemal wolne od węglowodanów (1,2%) i tłuszczy (0.8 %) .

Możliwość przechowywania w temperaturze pokojowej (temp. od 0 do +25°C) pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte.

Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji nasze płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia. Do 6 miesięcy*.
​*(data i nr partii na butelce, pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte).

Po otwarciu przechowywać w lodówce (temp. 0°C do +4 °C) - zużyć w ciągu 48h.

Product Details
FAR/BIAJAJ/05//
5906395874026
74 Items
New

Data sheet

Forma
płyn
16 other products in the same category:
Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Follow us on Facebook