Ostatnio przeglądane

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD 825g NATURAL

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD 825g NATURAL Zobacz większe

Nowy produkt

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD Omlet w proszku o niska zawartości cukrów. Idealny dla osób ...

OLIMP

Proszek

825 G

Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego

OLI/HIPROML/08//NAT

Wysyłka: Brak produktu

0/5 (0 głosów)
Najbliższa wysyłka już za:

74,90 zł

Brak

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD 

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD Omlet w proszku. Niska zawartość cukrów. OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD jest idealny dla osób dążących do ograniczenia ilości cukrów w diecie! Wystarczy dodać wodę, rozmieszać i usmażyć! OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD to najlepsze połączenie tradycyjnego smaku i nowoczesnej receptury – świetne uzupełnienie do zrównoważonej diety i zdrowego trybu życia! Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD to wysoka zawartość białka (47% białka w proszku) i źródło błonnika pokarmowego. Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.
Niezwykle prosty w przygotowaniu, pyszny omlet OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD o naturalnym smaku możesz podawać jako samodzielne danie lub łączyć z dowolnie dobranymi słonymi lub słodkimi dodatkami!

Napisz opinię

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD 825g NATURAL

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD 825g NATURAL

OLIMP HI PRO OMELETTE GOLD Omlet w proszku o niska zawartości cukrów. Idealny dla osób dążących do ograniczenia ilości cukrów w diecie!

Tabela Składu:

Wielkość opakowania: 825 g
Wielkość porcji: 75 g
Ilość porcji w opakowaniu: 11
Wartość odżywcza w porcji 75 g %RWS W 100 g %RWS
Wartość energetyczna 1358 kJ/ 323 kcal 1810 kJ/ 431 kcal
Tłuszcz 11 g 14 g
w tym
- kwasy tłuszczowe nasycone 11 g 14 g
Węglowodany 15 g 20 g
w tym
- cukry 3,8 g 5 g
Błonnik 13 g 17 g
Białko 35 g 47 g
Sól 2,7 g 3,6 g

% RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)



Składniki:

białko jaja w proszku, jajo całe w proszku, błonnik kukurydziany, mąka kokosowa, mleko pełne w proszku, substancja spulchniająca – węglany sodu; substancja zagęszczająca – guma ksantanowa; emulgator – lecytyny (z soi).



Sposób Użycia:

1 porcję (75 g = 2 miarki) rozpuścić w 150 ml wody. Mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Smażyć z obu stron do momentu uzyskania optymalnej struktury.



Przechowywanie:

Przechowywać w suchych pomieszczeniach, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętych opakowaniach. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Inne w tej kategorii