Ostatnio przeglądane

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ 1KG

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ 1KG Zobacz większe

Nowy produkt

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ to najwyższej jakości pasteryzowane białko jaj kurzych klasy A.

FARMA BIAŁKA

Płyn

1 KG

Środek spożywczy ogólnego spożycia

FAR/BIA/JAJ/PLY/1KG

0/5 (0 głosów)
Zamów teraz, wysyłka dzisiaj za
Nie czekaj, zamów teraz!

17,90 zł

Duża ilość

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ to najwyższej jakości pasteryzowane białko jaj kurzych klasy A (chów ściółkowy). Przygotowane do spożycia w kilogramowej butelce. 100% naturalny skład bez dodatków, barwników i konserwantów. Najlepiej wchłanialne, niemal wolne od tłuszczy i węglowodanów.

Jedna butelka produktu to 32 białka ze świeżych jaj. Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia - nawet do 6 miesięcy. Po otwarciu należy przechowywać je w lodówce.

Według restrykcyjnych norm producenta określonych na etykiecie białko należy zużyć w ciągu 48h (norma ustalona na wypadek niewłaściwych zachowań konsumenckich takich jak przetrzymywanie butelki przez dłuższy czas poza lodówką lub spożywanie produktu bezpośrednio z butelki). Produkt Farmy Białka jako JEDYNY W POLSCE został przebadany przez Państwową Inspekcję Sanitarną (SANEPID), która określiła, że jest w pełni zdatny do spożycia do 7 dni po otwarciu.

Napisz opinię

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ 1KG

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ 1KG

FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ to najwyższej jakości pasteryzowane białko jaj kurzych klasy A.

Tabela składu:

Wielkość opakowania: 1 kg
Wielkość porcji: 100 g
Ilość porcji w opakowaniu: 10
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 210 kJ/ 50 kcal
Tłuszcze 0,5 g
w tym nasycone <0,1 g
Węglowodany 1,1 g
w tym cukry 1,1 g
Białko 10,2 g
Sól 0,4 g

% RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

 

Składniki:

100% pasteryzowane białko z kurzych jaj w płynie.



Przechowywanie:

Dzięki płynnym białkom jaj Farma Białka możesz bardzo łatwo dodać do swojej diety białko wysokiej wartości biologicznej, łatwo wchłanialne niemal wolne od węglowodanów (1,1%) i tłuszczy (0.5 %) .

Możliwość przechowywania w temperaturze pokojowej (temp. od 0 do +25°C) pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte.

Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji nasze płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia. Do 6 miesięcy*.
​*(data i nr partii na butelce, pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte).

Po otwarciu przechowywać w lodówce (temp. 0°C do +4 °C) - zużyć w ciągu 48h.

Inne w tej kategorii