Suppliers

No supplier

  • Banner

Latest posts

SANTINI RACUCHY OWSIANE BEZGLUTENOWE 178g

SNT/RACOWS/018//
zł6.90
Tax included
Quantity
Out-of-Stock

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

SANTINI Prze! Racuchy Owsiane Instant

Prze!Racuchy to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych chemicznych ulepszaczy. Nasza mieszanka zawiera tylko 0,95 g cukrów prostych na 100 g produktu i aż 7,28 g błonnika.



Tabela składu:

Wielkość opakowania:

178 g


Wielkość porcji:



Ilość porcji w opakowaniu:



Wartość odżywcza:

w 100 g

%RWS 

Wartość energetyczna

1444 kJ / 345 kcal


Tłuszcz

5,97 g


- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,93 g


Węglowodany

64,9 g


- w tym cukry

0,95 g


Błonnik

7,28 g


Białko

8,78 g


Sól

0,57 g


%RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)


Składniki:
Mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, ksylitol (substancja słodząca), przyprawy, wodorowęglan sodu (substancja spulchniająca), sól himalajska.


Produkt bezglutenowy.


Produkt może zawierać alergeny: migdały (konfekcjonowanie w zakładzie).


Sposób użycia:
Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 400 ml kefiru, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. Do ciasta możesz dodać pokrojone jabłka lub inne owoce (banany, jagody). Smaż na wolnym ogniu, najlepiej na maśle klarowanym lub oleju kokosowym.

Bez jajka też wychodzi! Można też przygotować na sposób wegański z samą wodą (200 ml) lub z mlekiem owianym. W tym przypadku smaż od razu po wymieszaniu ciasta.

Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.


Product Details
SNT/RACOWS/018//
5900652816262
New
16 other products in the same category:
Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Follow us on Facebook