Czy zdarzyło Ci się, że zacząłeś przygotowywać się do sezonu letniego, ale nie był zadowolony ze swojej wagi? Zdrowe...
- There are no more items in your cart
- Shipping
- Total zł0.00
- ACCESSORIES
- SUPPLEMENTS
- SLIMMING
- HEALTH
- FOOD
- FOR ANIMALS
- B2B
No supplier
Blog categories
Search in blog
Archived posts
FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ 1KG
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
FARMA BIAŁKA 100% PŁYNNE BIAŁKO JAJ to najwyższej jakości pasteryzowane białko jaj kurzych klasy A (chów ściółkowy). Przygotowane do spożycia w kilogramowej butelce. 100% naturalny skład bez dodatków, barwników i konserwantów. Najlepiej wchłanialne, niemal wolne od tłuszczy i węglowodanów.
Jedna butelka produktu to 32 białka ze świeżych jaj. Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia - nawet do 6 miesięcy. Po otwarciu należy przechowywać je w lodówce.
Według restrykcyjnych norm producenta określonych na etykiecie białko należy zużyć w ciągu 48h (norma ustalona na wypadek niewłaściwych zachowań konsumenckich takich jak przetrzymywanie butelki przez dłuższy czas poza lodówką lub spożywanie produktu bezpośrednio z butelki). Produkt Farmy Białka jako JEDYNY W POLSCE został przebadany przez Państwową Inspekcję Sanitarną (SANEPID), która określiła, że jest w pełni zdatny do spożycia do 7 dni po otwarciu.
Tabela składu:
Wielkość opakowania: | 1 kg |
Wielkość porcji: | 100 g |
Ilość porcji w opakowaniu: | 10 |
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 210 kJ/ 50 kcal |
Tłuszcze | 0,5 g |
w tym nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 1,1 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 10,2 g |
Sól | 0,4 g |
% RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Składniki:
100% pasteryzowane białko z kurzych jaj w płynie.
Przechowywanie:
Dzięki płynnym białkom jaj Farma Białka możesz bardzo łatwo dodać do swojej diety białko wysokiej wartości biologicznej, łatwo wchłanialne niemal wolne od węglowodanów (1,1%) i tłuszczy (0.5 %) .
Możliwość przechowywania w temperaturze pokojowej (temp. od 0 do +25°C) pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte.
Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji nasze płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia. Do 6 miesięcy*.
*(data i nr partii na butelce, pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte).
Po otwarciu przechowywać w lodówce (temp. 0°C do +4 °C) - zużyć w ciągu 48h.