Suppliers

No supplier

  • Banner

Latest posts

BIOTECH ZERO SAUCE 350ml ketchup

BIO/ZERSAUCKET/350//
zł17.90
Tax included
Quantity
Out-of-Stock

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tabela składu:

Wielkość opakowania: 350 ml
Wartość odżywcza w 100 ml %RWS
Wartość energetyczna  54 kJ/13 kcal  <1% 
Tłuszcz  0 g  0% 
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0 g  0% 
Węglowodany  1,8 g  <1% 
- w tym cukry  0 g  0% 
Błonnik  1,9 g 
Białko  0 g  0% 
Sól  1,9 g  32% 

 % RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)



Składniki:

Woda, ocet winny, pasta pomidorowa (3%), substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma ksantanowa, guma guar), błonnik cytrynowy (ze skórki cytryny i limonki), sól, zioła, kwasy (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), przyprawy (zawierają kolendrę), ekstrakt z korzenia Marchwi zwyczajnej (Daucus carota spp.), barwnik (karoteny), substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), aromat.



Sposób użycia:

Spożywać do sałatekkanapek lub dowolnej ulubionej potrawyZalecana maksymalna dawka: 15 ml (ok. 1 łyżka stołowaproduktuPrzed użyciem należy dobrze wstrząsnąć!

Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez kobiety w ciąży i matki karmiące.

Przechowywanie:

Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 2 tygodniNie zamrażać! Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

Product Details
BIO/ZERSAUCKET/350//
5999076233120
New

Data sheet

Forma
płyn
16 other products in the same category:
Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Follow us on Facebook