Czy zdarzyło Ci się, że zacząłeś przygotowywać się do sezonu letniego, ale nie był zadowolony ze swojej wagi? Zdrowe...
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka
- Razem 0,00 zł
- AKCESORIA
- DLA SPORTOWCÓW
- SYLWETKA
- ZDROWIE I URODA
- ŻYWNOŚĆ
- DLA ZWIERZĄT
- B2B
Brak dostawców
Kategorie Bloga
Wyszukaj na blogu
Starsze posty
BIOTECH VEGAN PROTEIN BROWNIE 600g
Polityka Prywatności
Regulamin Sklepu
Zwrot Towaru
BIOTECH Vegan Protein Brownie
to baza do pieczenia pysznych brownie z izolatem białka groszku, białka ryżu i substancją słodzącą.
Kiedy mówimy o brownie to czy Tobie też od razu przychodzi do głowy mieszanka tego nieodpartego smaku czekolady, boskiego aromatu kakao, miękkiego ciasta oraz chrupiących kawałków czekolady? Świeżo wypieczony brownie jest typem słodkiego ciasteczka, przy którym ciężko się powstrzymać, aby nie spałaszować od razu całej tacki! To prawdziwa nagroda na koniec pełnego stresów dnia.
Jeżeli ten czekoladowy przysmak jest również Twoim ulubieńcem, to Tobie również warto wypróbować opracowaną przez nas na nowo wersję, teraz już z białkami roślinnymi!
Z proszku podstawowego Vegan Protein Brownie z wykorzystaniem jedynie odrobiny oleju i wody możesz szybko i łatwo przygotować smaczną przekąskę, wolną od glutenu i oleju palmowego, a w dodatku nie zawiera dodanego cukru! Zawiera 7,9 g białka, na które w większej części składa się izolat białka grochu oraz białko ryżu. Nie twierdzimy, że możesz z tego spożywać nieograniczone ilości, ale od czasu do czasu doskonale dopasuje do zrównoważonej diety!
Tabela składu:
% RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Składniki:
Mąka ryżowa, wiórki czekoladowe [masa kakaowa, krem kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (soja), aromat], mąka migdałowa, izolat białka grochu 10%, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, białko ryżowe 6%, błonnik z bambusa, aromaty, substancja wypełniająca (węglany sodu), sól, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, jaja, soję, orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, mięczaki i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Sposób użycia:
Nagrzej wstępnie piekarnik z dolnym i górnym pieczeniem na 200 °C, a piekarnik z cyrkulacją powietrza na 190°C.
Za pomocą miksera wymieszaj w miseczce tak, aby nie było grudek 1 porcję (120 g = 8 czubatych łyżek stołowych) proszku ze 160 ml (= 18 łyżek stołowych) wody i 25 g (= 4 łyżki stołowe) oleju słonecznikowego.
Ciasto wlej do silikonowej formy do pieczenia o wymiarach ok. 12x14 cm lub wysmarowanej olejem brytfanny, a następnie wypiekaj 40 minut w piekarniku z dolnym i górnym pieczeniem, a w piekarniku z cyrkulacją powietrza 25 minut.
Pozostaw gotowy produkt na 10-15 minut, aby wystygł, a następnie pokrój. W miejsce oleju słonecznikowego można wykorzystać 30 g oleju kokosowego.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez dzieci, kobiety w ciąży i matki karmiące.
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.